Syjunta med algotsdonnor

Igår kväll träffades jag och algotsdonnorna Anna, Nina och Nettan över en glöggafton. Vi mofflade i oss julens alla goda ting och massvis med glögg förstås!

Brunch

Imorse fick Anna smaka på en av mina söndagsvanor, brunch på milk, men i detta fall a la mi.

Veckans bästa dag Måndag

Idag är inte en av mina bättre dagar. Jag är ledig och rastlös! Måndagar i Barca var veckans bästa dag (trodde man aldrig att det kunde vara) För precis en vecka sen dansade jag loss tillsammans med dessa två damer, nasty monday opium. Känner jag HK och Clara rätt så går de loss ikväll också, men de har lovat att hålla ställningarna och köra några moves för mig med!

Back in Business

Back in business at Algots. Anlände hem tisdags natt, sex timmar senare var jag tillbaka på Algots. Jobbat hela veckan och så var det julbord med jobbet på lördagen. Klockan sju på morgonen dagen därpå ringer mobilen och en har blivit sjuk. Med lite lätt huvudvärk cyklar jag till jobbet och inser att allt är sig likt....

Sista kvällen!

Avskedsmiddag med mina combos toppad med en galen utgång på opium. Sjuka saker som alltid händer i deras sällskap. Jag kommer sakna er och Barca!

Last day in Barca!

Last day in Barca! Solen strålade över hela staden. Plötsligt fanns varje snygg spanjor på gatan, som förmodligen hade gömt sig inne de senaste månaderna. För första gången frågade inte kaffetanten på starbucks mig om leg när jag betalade med kort, dessutom hittade jag 10 euro på stranden. Alla förutsättningar för att få mig att inse att jag inte borde åka. 
Yes indeed jag kommer sakna den här underbara staden. Staden som har allt, stranden, shopping, barerna, restaurangerna. Staden som alltid visar rödljus. Staden som aldrig sover och utnämnd till Europas gayhuvudstad.. Staden där man kan få tag på ipren 24h om dygnet och där man kan klippa sig hos pakisarna för 5 euro. Staden där Zlatan regerar och plötsligt blev Sverige utsatt på kartan. För att inte glömma stora män som Picasso, Dali och Miro eller den man vars arkitektur drar flest turister, Gaudi! Med det kan jag konstatera att jag haft en fabuloso tid i Barca och en ny erfarenhet i bagaget, men jag kommer komma tillbaka igen, igen, igen och igen....

Emma på besök

Eftersom Syrran är en fattig student och jag är en väldigt generös lillasyster satte jag henne på ett plan till Barca. Vi hade en superhärlig weekend med gourmetmat, sevärdheter, barrundor, stranden, shopping och prat prat prat, Underbart!

Wien

Gjorde ett stopp i Wien innan jag satte mig på planet till Barca. Vacker stad, påminner lite om Berlin. Få bli en längre vistelse nästa gång!

RSS 2.0